Начало За Bodyline+ Политика на фирмата

Повече екосъобразност!

Повече екосъобразност е ключът! Всичко, което Bodyline прави, въздейства на света, в който живеем. Това, което купуваме и използваме за себе си, определя това, което изхвърляме или изпращаме за рециклиране. Невъзможно е да не се оказва въздействие върху еко-системата ни, но можем да предприемем стъпки да минимизираме въздействието ни, доколкото можем. Правим го ето така:

  • Продаваме продуктите неопаковани: можете да си купите много от нашите продукти неопаковани в кутии с етикет на гърба. Ще останете изненадани колко много опаковки могат да се спестят по този начин. Купувайки парче от нашия сапун, току що отрязано от блока, ще изисква малко парче увивна хартия, което е много по-добре от това да се късат няколко слоя опаковка! С нашите деликатесни продукти Гребни си сам (Scoop Yourself Deli), клиентът може дори да носи собствен контейнер, който да се напълни отново!
  • Уверете се, че опаковките, които използваме, са рециклируеми: Основните ни опаковъчни материали са картон, стъкло и пластмасови, полиетиленови бутилки, всеки от които е рециклируем.
  • Използваме местни доставчици: Където е възможно ще използваме доставчик, който е възможно най-близо до нас. Въпреки това, няма да правим компромис с качеството на съставките, които избираме. Всичките ни доставчици са базирани във Великобритания.
  • Използваме само това, което ни е нужно: Тъй като произвеждаме в малки партиди и по принцип по поръчка, не произвеждаме много продукти, които да се залежават на съхранение за дълго време. Това означава, че не губим материали ненужно.
  • Вътрешен печат: Произвеждаме собствени висококачествени етикети, информационни етикети и каталози. Това ни позволява да отпечатваме само това, което ни е нужно, отново спестявайки отпадък. Традиционното отпечатване означава, че трябва да се отпечатат десетки хиляди копия в един момент. Един каталог например би отнел месеци, ако не и години да се изразходва, което означава, че всяка промяна в продуктовия обхват би довела до много отпадък. Традиционно етикетите се печатат от външна компания и трябва да се отпечатат в десетки хиляди. Ако изискванията към етикетите се променят, както в последното издание на Наредбата за козметичните продукти, те всички стават отпадък. Като извършваме сами отпечатването, отпадъците ни значително намаляват и можем да реагираме на промените веднага.
0 Продукти
-
0.00 лв.

buavlogo

ifawlogo

navslogo

vegsoclogo

greenlogo

rspcalogo