Начало Продукти Bodyline

Bodyline e стартирана през 1976, това е първата ни марка. Произлизайки от кухненска мивка, обхватът и стартира като хоби и се развива от там.

Първите продукти стартираха продажбата си на щанд в Девън и търсенето нарасна толкова, че това престана да бъде хоби, а работа на пълен работен ден. Не след дълго беше открито и първото хале на фабриката и продуктите Bodyline се продаваха в цяла Великобритания в независими магазини. Едно пътуване до Националния изложбен център (NEC) за проучване на Пролетния панаир направи истинското представяне на Bodyline на останалата част от света. Няколко години по-късно продуктите потеглиха към страни като Канада, Австралия, Франция, Испания, Нова Зеландия, Тринидад и много други.

Bodyline до този ден си остава нашата по-резервирана продуктова серия. Висококачественото опаковане съответства на висококачествените съставки, използвани за изработката на продуктите, които обхващат от сапун за ароматерапия до известните ни билкови кремове за ръце.

Има стотици продукти в серията Bodyline; ето няколко избрани, които ще ви дадат усещане за продуктите, които произвеждаме:

                 

0 Продукти
-
0.00 лв.

buavlogo

ifawlogo

navslogo

vegsoclogo

greenlogo

rspcalogo