Начало Продукти Lovely Bubbly

Lovely Bubbly  е стартирана през 1997,   представена е като алтернативен избор за клиентите. Тя ни позволи да опитаме нови идеи, без да засягаме възприемането на нашата марка Bodyline, която ни е отнела много години, за да я изградим. Тя беше начин за нас да експериментираме и резултатите са впечатляващи!

Искахме да експериментираме с аромати, цветове и опаковки, както и да откриваме напълно нови идеи за продукти. Търсехме начини традиционните продукти да бъдат преобразени, за да се намали опаковането, така че отпадъците да се сведат до минимум, за да редуцираме нашето въздействие върху околната среда. Твърдите шампоани, масла и балончета за баня ни позволиха да намалим употребата на пластмасови бутилки и капачки. Предлагайки по-разнообразен обхват на сапунените блокчета, магазините могат да предлагат сапуни на резени, замествайки пластмасовите и картонени опаковки и намалявайки употребата на душ гелове, които изискват употребата на пластмасови бутилки. Рециклирането е по-добро от поемането от земята, но е още по-добре, ако може да се избегне нуждата от рециклиране въобще, като преди всичко не се генерира отпадък, който да се рециклира!

Другата полза е спестяването от цената, намалявайки опаковката. Обикновено, когато клиентът си купува бутилка шампоан, голяма част от цената се дължи на бутилката, капачката и етикета, да не говорим за допълнителните външни опаковки или бонус-подаръци към продукта. Намалявайки фокуса върху опаковката, можем да помогнем на клиента да пести, като правим Lovely Bubbly избор с по-голяма стойност. Можем също така да се фокусираме върху това да направим продукта такъв, че той да продава сам себе си с помощта на живи цветове, мощни аромати и висококачествени естествени съставки.

Произвеждайки насипни продукти като парчета твърди шампоани, открихме, че можем да ги напълним с още повече естествени блага. Традиционният течен шампоан може да задържи растителни екстракти и масла само преди да потече на дъното на бутилката и изглежда непривлекателен. С твърдия шампоан нямаме този проблем и можем да сложим много повече в него.

Има много продукти от Lovely Bubbly, измежду които да избирате, но ето няколко примера, за да добиете усещане:

0 Продукти
-
0.00 лв.

buavlogo

ifawlogo

navslogo

vegsoclogo

greenlogo

rspcalogo